Ik ben Rob Gerritsen, owner van MusicMoves.nl. Mijn talent is: arrangementen schrijven op maat van de bezetting, niveau en mogelijkheden van uw orkest. Ik heb 23 jaar ervaring als conductor/arranger bij Showkorpsen Irene Ede en diverse successen behaald op het WMC met dit korps. Heden werk ik bij St. Sebastianus Gendt en KDO Groessen.

Ik had opdracht gekregen om een Mars te componeren voor een bijzondere bezetting: Showkorps de Bazuin te Leerdam. Het is een mooie uitdaging geworden om een vette kneiter van een mars neer te zetten, naar mijn mening goed gelukt. Een sausje traditioneel en een vleugje moderne filmische muziek.

De Show en Marchingband van Sint Sebastianus heeft een nieuwe show met als titel “PartyMix”. Hierbij grijpt zij terug naar het succes van afgelopen Kersenfeest in Gendt met het concert ‘Vrienden van Sebastianus Live’ (#VVSL17). Dit was een feest, met een leuke mix van allerlei verschillende soorten muziekgenres. Ook in deze show komt dat aan de orde. De muziek gaat van Dance naar Latin en van een romantisch lied als Frozen via Nederpop naar een DJ blok op het eind. Arrangementen zijn geschreven door Rob Gerritsen en Ed van Kommer, de choreo door Wim Jansen.

Bij KDO Groessen starten we met de ontwikkeling van de nieuwe show die in 2019 de show Colors moet opvolgen. Er is al veel inspiratie, binnenkort wordt het thema bekend en gaan we aan de slag met uitwerken.

 

www.musicmoves.nl