Na het afgelopen jaar waarin wij ons 75 jarig jubileum groots hebben gevierd met onze leden en achterban. Met onder andere een groots top2000 concert, is het weer tijd om te laten zien hoe goed wij zijn op het taptoe veld. Diverse brainstormsessies en hulp vanuit de industrie zijn wij tot een gloednieuwe show gekomen.

Young, wild & free!
Met een gemiddelde leeftijd van 16 jaar kunnen wij wel stellen dat we een jonge club hebben. Dit brengt veel energie en wilde ideeën met zich mee. Dit hebben we als inspiratiebron gebruikt tijdens het schrijven van de nieuwe show. Ook ontlenen wij de titel van de show uit dit gegeven; Young, wild & free! Want dat zijn we!

De jeugd heeft de toekomst.
Ook willen wij met deze show in contact komen met “de jeugd van tegenwoordig”. Door muziek te spelen die bekend is bij de jongeren maar ook zeker bij de wat oudere generatie 😉 Wij willen laten zien dat het ook voor de jeugd nog steeds leuk is om bij een marching band te spelen. Zo zullen wij voor de allerkleinste fans het nummer “let it go” uit de film Frozen ten gehore brengen, spelen we “sterrenstof” van de jeugd van tegenwoordig en voor de iets ouderen “forever young” van Alphaville te horen.

Wilt u meer informatie over onze club kijk dan op www.arnhemband.nl