In Stiens staat voor de zevende keer op rij het JeugdFestival op de agenda. Op zaterdag 16 juni kunnen jeugdkorpsen zich presenteren aan het publiek en de jury. De inschrijving staat open en op het programma staan nu alweer een aantal deelnemers die zich op voorhand hebben opgegeven. Stiens lijkt ook weer nieuwe gasten te mogen verwelkomen. Iedereen is welkom in Stiens, ook KidsKorpsen. Een unieke klasse voor de jongste jeugd op de Nederlandse velden.

Inschrijven.
De wedstrijden in Stiens zijn open voor Show- en/of Mars in de Jeugd- Basis- en middenklasse. Speciaal in Stiens is de zelf bedachte KidsKlasse voor de allerjongste groepen. Ook dit jaar is er weer een deskundige jury die vooral insteekt op een nuttig juryrapport. De OMF, Organisatie voor Muziekverenigingen in Fryslan ondersteunt het JeugdFestival.

Zaterdag 16 juni is iedereen van harte welkom in Stiens. Het JeugdFestival wordt gehouden op het kunstgrasveld gelegen naast het Takostu verenigingsgebouw en is gratis toegankelijk. Het adres: Truerderdyk 4H 9051 JC STIENS. Tot ziens in Stiens !

Voor deelname of meer informatie kunt u contact opnemen met: Jeugdfestival@takostu.nl