Na de zeer geslaagde edities van de Bevrijdingstaptoes Zeist in 2017 en 2018, heeft het bestuur van Stichting Muziekstad Zeist besloten om toch nog een 3e editie van de Zeist Taptoe dit jaar te organiseren. Dit evenement zal plaatsvinden op zaterdag 11 mei 2019.

Er waren veel positieve reacties op de Taptoes in 2017 en 2018. Hierop kwam vanuit publiek en organisaties de vraag om de Taptoe in 2019 nogmaals te organiseren. Het bestuur heeft hier positief op gereageerd. De Zeister Taptoe zal ook deze keer plaatsvinden op een fraai uitgelicht voorplein van Slot Zeist op zaterdag 11 mei 2019 vanaf 20.30 uur. De toegang is ook bij deze editie gratis en er zijn alleen staanplaatsen beschikbaar.

Het programma zal zeer afwisselend en kleurrijk zijn, met een grote variatie in stijlen muziek en show. Er is gekozen voor een selectie van topkorpsen uit Nederland.

De volledige line-up is als volgt:

* Show- and Marchingband K&G Leiden
* Drum en Showfanfare Advendo Sneek
* Show & Marchingband Juliana Amersfoort
* Showband Takostu Stiens
* Pegasus Pipes & Drums Barneveld

De korpsen geven eerst hun wervelende individuele shows en treden daarna gezamenlijk op in een prachtige Finale m.m.v. het koperensemble van Marchingband Juliana en de Pegasus Pipes and Drums. Vanaf 20.00 uur marcheren de Bands vanaf Hotel Figi naar het Slot. Zie voor meer informatie: www.muziekstadzeist.nl

KM agenda