Zaterdagavond 13 april laten alle leden van de van Limburg Stirum korpsen van zich horen. Het nieuwe muzikale seizoen zal deze dag geopend worden, waarbij zowel het podiumorkest, de junioren als de senioren laten zien en horen waar afgelopen winter hard op is gerepeteerd.

Dit zal onder andere een optreden van de slagwerkgroep van de senioren zijn. Zij hebben zowel marcherend als stilstaand een topprestatie geleverd op het NK Marching & Music in Wijchen, waar ze Nederlands kampioen werden! Deze stukken zullen ze ook de 13e laten horen.

Ook zullen de junioren van zich laten horen met hun show ‘The Chase’. Met deze show hebben ze meegedaan aan de competitie ‘Indoor Winds’. Hier hebben ze mooie punten weten te behalen en is er veel vooruitgang geboekt. Des te meer reden om deze mooie show ook aan u te laten zien!

Dit is echter niet alles wat de jeugd van vLS zal laten horen. Enkele leerlingen zullen tussen de optredens door zelf een klein concertje geven.

Het podiumorkest zal een gevarieerd repertoire laten horen onder leiding van hun dirigent Richard van Eden.

De senioren van de vLS zullen de aftrap geven van de vernieuwde show ‘Out of the Blue’. Gedurende het winterseizoen hebben de senioren hard gewerkt aan enkele nieuwe delen, die zowel visueel als muzikaal zijn toegepast in deze show.

Als afsluiting zullen alle korpsen gezamenlijk een aantal stukken spelen.

Kortom, een avond vol show en muziek waar u allen voor bent uitgenodigd! De avond vindt plaats op 13 april vanaf 19:00 op het WHC terrein in Wezep. De toegang is gratis.