Home Showkorpsen Show- & Marchingband K&G op trainingskamp

Show- & Marchingband K&G op trainingskamp

301
0

Van woensdag 24 t/m zondag 28 mei gaan de leden van de Show- & Marchingband ter voorbereiding op het komende WMC op trainingskamp in het Limburgse Bocholtz. In de buurgemeente van Kerkrade wordt gebruikt gemaakt van de accommodatie van voetbalvereniging R.K.V.V. Sportclub ’25. Velden, kleedkamers en keuken staan ter beschikking en zelf neemt K&G enkele grote tenten van het K&G-kamp mee. Een grote tent zal als keuken dienen en de andere tenten als slaapgelegenheid.

Op dinsdagavond 23 mei gaan enkele leden alvast vooruit om op te bouwen en in de loop van woensdag moet alles staan. Woensdagavond komen de leden en het instructieteam aan in Bocholtz en zal er na het uitladen en inrichten van de slaapgelegenheden gezamenlijk naar de finale van de UEFA Cup gekeken worden.

De donderdag en vrijdag worden van 09.00 tot 22.00 uur benut voor binnen- en buitenrepetities. Tijdens deze dagen wordt de catering en het facilitaire gedeelte verzorgd door 2 leden van K&G 3 en vier niet-spelende leden. Zij zorgen voor ontbijt, lunch en diner en voorzien de 90 mannen van koffie, frisdrank en – later op de dag – een biertje.

Op zaterdag 27 mei is er ’s morgens nogmaals een repetitie en zal er na de lunch vanaf 14.30 uur een optreden op het sportcomplex gegeven worden voor de plaatselijke bevolking. Zowel de British Popshow als de WMC-mars en -show zullen hier getoond worden. ’s Avonds neemt K&G deel aan Taptoe Klimmen waar de British Popshow gespeeld wordt.

Zondagochtend nogmaals repeteren, beelden bekijken van de vorige dag en alles opruimen zodat om 12.00 uur de stoet weer richting Leiden vertrekt. Als afsluiting wordt er dan bij het clubgebouw nog een BBQ georganiseerd voor de leden, hun partners en kinderen.

We gaan er van uit dat K&G na dit weekend een grote stap heeft gezet naar het behalen van mooie prijzen tijdens het Wereld Muziek Concours.