Oldekerk-Op zondag 23 juli aanstaande neemt Showkorps “D.I.N.D.U.A.-Oldekerk, voor de vijfde maal in haar bestaan, deel aan het prestigieuze Wereld Muziek Concours (WMC). Het showkorps zal die dag om 11.52 uur het veld van het Parkstad Limburg Stadion te Kerkrade betreden en haar show laten zien. 

De afgelopen maanden heeft het showkorps keihard gewerkt om de 23ste zo goed mogelijk voor de dag te kunnen komen op het onderdeel Show tijdens dit bijzondere muziekconcours voor amateurmuzikanten in het zuiden van Limburg. Speciaal voor alle supporters en bellanstellenden is in de aanloop naar Kerkrade een “uitzwaairepetitie” gepland. Iedereen is op woensdag 19 juli welkom op de sportvelden van VV Niekerk. Om 20.00 uur is de show “A Journey Home”, compleet in uniform, op het veld te zien. Iedereen is welkom om dit mee te maken en het showkorps succes te wensen op weg naar het WMC.

“Onthulling” 
Tijdens deze avond is er ook een speciale onthulling. De guardleden van Showkorps “D.I.N.D.U.A.-Oldekerk” zijn voor het eerst te zien in een nieuw uniform. Dit nieuwe uniform is speciaal voor het WMC gemaakt. Een extra reden dus om naar de “uitzwaairepetitie” te komen.