In deze roerige tijd heeft het bestuur van Stichting Taptoe Delft zich moeten beraden over ons evenement en de ontwikkelingen in ons land. De organisatie van een dergelijk groot evenement wordt door de Corona crisis ernstig beïnvloed. Voor ons bestuur heeft de gezondheid van bezoekers, vrijwilligers en deelnemers prioriteit. Daarnaast willen bestuur en vrijwilligers geen concessies doen aan de kwaliteit van haar evenement. 

Als gevolg hiervan heeft het bestuur besloten dat de Taptoe 2020, die gehouden zou worden op 11 en 12 september 2020, niet doorgaat. De organisatie van de Taptoe zal de komende tijd gebruiken om in contact te treden met alle belanghebbenden en uiteraard de mensen die al tickets hebben gekocht. 

Wij hebben wel goed nieuws! Het bestuur heeft na overleg met de gemeente Delft besloten de Taptoe te verplaatsen naar 10 en 11 september 2021. De gekochte tickets en reserveringen blijven geldig voor deze nieuwe data.  

Het bestuur heeft de wens uitgesproken om 10 en 11 september 2021 een fantastisch programma neer te zetten met de kwaliteit die de bezoekers van dit prachtige evenement gewend zijn. Meer details hierover volgen later en zijn binnenkort beschikbaar op de website van de taptoe; www.taptoedelft.nl