Afgelopen zaterdag reisde ViJoS af naar Almere om voor de allereerste keer mee te doen aan de indoor showwedstrijden. En niet zonder succes! Want met in de voorrondes een tweede plaats en de finale een derde plaats is ViJoS meer dan trots op het eindresultaat dat zij hebben behaald tijdens hun eerste deelname aan dit evenement.

De indoorshow wedstrijden worden georganiseerd door CGN United en vanuit de hele wereld kunnen korpsen en colour guard groepen hier aan mee doen. ViJoS deed voor de allereerste keer mee met hun nieuwe concept “De Cornershow”. Een geminimaliseerd concept van de traditionele show die ViJoS vaker op taptoes en concours doet. Het idee van dit concept: op elke hoek van de straat zou het uitgevoerd moeten kunnen worden. Waardoor ViJoS altijd en overal entertainment kan brengen zonder dat hiervoor een heel plein afgezet moet worden.
Innovatief én leuk.
ViJoS debuteerde aan de indoorshowwedstrijd, maar toonde ook voor de eerste keer officieel de nieuwe show Criminal. Een groot succes bleek uit de reacties van het publiek én de juryrapporten, want ViJoS werd beoordeeld met een prachtige afgeronde 70-punten. “Wij zijn super trots op dat wat we hebben neergezet. De eerste keer meedoen met een volledig nieuwe show aan een nieuw evenement is altijd spannend. Daarbij komt dat we ook de nieuwe marcheertechnieken toepassen, grote decorstukken gebruiken en een één repetitie voor deelname heel last-minute veranderingen hebben toegevoegd om de show nog beter te maken. Dat we dit dan hebben neergezet is ongelofelijk gaaf!”
De leden van ViJoS kunnen niet wachten om hun nieuwe show aan iedereen te tonen op bijvoorbeeld evenementen. Hiervoor is de club altijd in te huren.