De Show- & Marchingband van de Muziekvereniging VIOS heeft momenteel een drukke agenda. Steeds meer organisaties van de plaatselijke Avondvierdaagsen weten welk korps zij het liefste op de laatste avond voorop willen hebben lopen! Zo waren we onlangs al in Nieuwegein, Maarssen en Vinkeveen. Deze week staan we klaar in Utrecht en de Bilt. En natuurlijk zetten we ons in op 21 juni a.s. voor de Mijdrechtse deelnemers!

Een belangrijk optreden is komende zaterdag 15 juni. Dan staan we ingeschreven bij het Open Dutch Showcorps Championship (ODSC) te Assen. Hier wordt de nieuwe show ‘Can’t take my eyes’ beoordeeld door vakkundige juryleden en natuurlijk is er ontzettend veel geoefend om hier een hele goede uitslag neer te zetten!

Dezelfde show is dan uiteraard gratis te bezoeken tijdens de Taptoe Mijdrecht welke zal plaats vinden op zaterdagmiddag 29 juni a.s. Met maar liefst vijf korpsen zullen ze opgaan vanaf het clubgebouw van VIOS aan de Windmolen naar het Raadhuisplein. Alle korpsen zullen daar hun eigen uitstekende show laten zien maar uiteraard hoopt de Show- & Marchingband van VIOS daar hun winnende show te laten zien! Noteer de datum alvast in uw agenda!

Dit jaar zullen Drumfanfare Laurentius, Marchingband Tamarco, Showbrassband Thalita, Showkorps Wilhelmina en uiteraard Twirlpower, Dorst en de Show- & Marchingband van VIOS aanwezig zijn. Het programma start om 13:30 met een feestelijke opwarmer van Dorst, waarna alle korpsen zich aan het publiek voor zullen stellen en de taptoe zal beginnen.