Helaas lukte het ons niet om na de laatste wedstrijdddag nog een negende aflevering van KM Radio op te nemen. En dus hebben we dinsdagavond een audioverbinding opgezet tussen Roden, Groningen en Wijlre. Het resultaat is een lange nabeschouwing (lees verder voor een lijst met wanneer welk item is) waar natuurlijk de boerenprotesten, de brand bij het stadion, de scores en rankings, Rijnmondband en Nishihara en Henry Jongen een groot aandeel in hebben.

Uiteindelijk willen we binnenkort nog een extra nabeschouwing opnemen, waarin we het met Henk Smit willen hebben over de wedstrijdopzet, het verloop van de verschillende dagen en wat al niet mee.

We kunnen ons best voorstellen dat je niet in elk onderdeel extra geinteresseerd bent. Daarom hieronder een tijdsindicatie van wanneer het volgende item komt. Zo kun je er zelf ook een beetje doorheen scrollen!

Luister via Anchor of Spotify!

Tijdsindicatie
04:30 – Brand bij stadion
12:00 – Complimenten organisatie
14:45 – Even iets rechtzetten
17:00 – Recaps voor dummies
20:30 – Nabeschouwing Mars, World Division
23:34 – Nabeschouwing Show, World Division
31:00 – Nabeschouwing Mars, Championship Division
37:00 – Nabeschouwing Show, Championship Division
47:00 – Interview Maikel Meulema (Rijnmondband)
56:15 – Interview Nishihara
1:07:00 – Interview Henry Jongen
1:11:00 – Slot en nieuwsblok

Steuntje in de rug?
Korpsmuziek.nl wordt deze weken gerund door een flink aantal vrijwilligers. We reizen elke keer met enorm veel plezier af naar Kerkrade. Het WMC is voor ons een vierjaarlijks hoogtepunt!

Het bestieren van Korpsmuziek kost geld. Denk aan de hosting van de site (en geloof ons: in deze maand moet er flink wat servercapaciteit bij). We investeren vanuit onze eigen portefeuille in techniek voor bijvoorbeeld onze nieuwe podcast. Maar we maken voor het WMC ook andere kosten.

En dat doen we echt met liefde! Voor de sector die we een warm hart toedragen, zeker in deze tijd. We vinden dat de showkorpsen-sector aandacht verdient!

Toch kregen we de afgelopen week veel vragen of men ons ook kan steunen. Het zit niet echt in onze aard om onze hand op te houden. Maar we vinden het niet erg om een steuntje in de rug te krijgen. Zodat we een kleine tegemoetkoming krijgen in de investeringen die nodig zijn om vijf dagen lang verslag te doen!

En dus hebben we een Tikkie aangemaakt, zodat het in ieder geval mogelijk wordt om ons een klein steuntje in de rug te geven. Elke euro is welkom!

Wil je Korpsmuziek en KM Radio steunen? Klik dan op deze link of scan de QR-code hieronder!