Afgelopen zondagmiddag heeft de jubilerende vereniging Con Spirito tijdens een druk bezochte presentatie haar “Band of Gold” gepresenteerd. De band bestaat uit oud leden van de vereniging die door de jaren heen vele successen heeft behaald in binnen en buitenland. Dit initiatief wordt breed gedragen door de ex leden die in grote getale aanwezig waren. De vereniging had destijds in haar glorie jaren meer dan 250 leden.

Oud instructeurs en oud bestuursleden waren aanwezig om in een ongedwongen sfeer de presentatie bij te wonen. Met veel elan werd het initiatief gepresenteerd als een van de activiteiten die de vereniging organiseert rondom haar lustrum. Naast de inhoudelijke presentatie werd de naam, het logo, en de outfit gepresenteerd om het merk “Con Spirito” de waarde te geven die de vereniging verdient. Als waardig slot van de middag werd een toast uitgebracht op toekomst van de jubilerende vereniging.

“Band of Gold”
Con Spirito gaat voor meer!! Momenteel zijn er een zestig tal leden die zich aangemeld hebben om deel te nemen aan dit unieke project. In de aankomende weken zal dit aantal deelnemers toenemen aldus een vertegenwoordiger van de organisatie. Er worden een tweetal werken ingestudeerd in een drietal repetities. Ook wordt er samen met een Jouster popkoor een presentatie gegeven tijdens “Con Charma 2017” 6 mei a.s.in de Jouster evenementen hal. Een oud instructeur Jan de Wreede die jaren lang deel uitgemaakt heeft als instructie lid van de Sneeker top formatie Advendo, verzorgd speciaal voor dit doel de arrangementen.

“Re United”
De naam “ Band of Gold” dekt de lading in vele opzichten. Onder het motto “Re – United” wordt e.e.a. vormgegeven. Een prachtig initiatief waarin plezier en herkenning de boventoon voert. Een initiatief gestoeld op de passie voor de vereniging. Trots prijken dan ook slogans als: “50 years of Passion” en “A life time experience” op de prachtig verzorgde outfit. Met zorg gekozen statements om het initiatief en het jubileum kracht bij te zetten.

Kijkend naar de nabije toekomst wordt op 6 mei “Con Charma 2017” georganiseerd. Tijdens deze uitvoering wordt teruggeblikt op o.a. het ontstaan van Con Spirito. Op 1 juli a.s. de datum waarop precies 50 jaar geleden Con Spirito werd opgericht wordt een Jubileum Taptoe georganiseerd, waar gerenommeerde korpsen uit heel Nederland acte de préséance geven. Een happening die u zeker niet mag missen.

“Con Spirito”
Een trotse organisatie die samen met veel gemotiveerde oud leden Con Spirito als een vereniging vertegenwoordigen. Een vereniging die terug blikt maar bovenal de focus op de toekomst richt.

Con Spirito – “ The Band of Gold ”