Home Jubileum concert showkorps juliana

  Jubileum concert showkorps juliana

  147
  0
  Kaart wordt geladen...

  Datum/Tijd
  Date(s) - 20/10/2018
  19:30 - 21:45

  Locatie
  partycentrum concordia

  Categorieën


  Showkorps Juliana bestaat dit jaar 90 jaar en dit vieren wij uitbundig. Na de Play In en de Jubileumtaptoe welke wij eerder dit jaar organiseerde, vieren wij onze verjaardag nu met een Jubileumconcert.

  Dit concert vindt plaats op zaterdag 20 oktober 2018 en wordt gehouden in Partycentrum Concordia, Dr. Bossersstraat 11 te ’s-Gravendeel.Aanvang van het concert is 19.30 uur, vanaf 19.00 uur zullen de deuren geopend zijn.

  Er zal op deze avond een zeer divers repertoire ten gehore worden gebracht, dat voor ieder wat wils biedt. De avond staat onder leiding van onze dirigent Andre Leer.

  De toegang is gratis en halverwege de avond zal een korte pauze worden gehouden.Wij nodigen u van harte uit om aanwezig te zijn op zaterdagavond 20 oktober om 19.30 uur in Partycentrum Concordia!

  Showkorps Juliana
  Showkorps Juliana is een korps met een eigen gezicht. Dat blijkt wel uit de keuzen van de uniformering door de jaren heen en ook de muziekkeuze krijgt de nodige extra aandacht evenals de diverse shows die gebracht kunnen worden. Het ledental van de vereniging schommelt tussen 55 en 70 leden (inclusief Jong-Juliana). Hiervan heeft Juliana tijdens optredens de beschikking over ca. 33 leden. De muziek komt van onder andere Rob Balfoort en Marcel van Raaij. De choreografie van de shows wordt geschreven door Corps Style Concepts. Optredens in binnen- en buitenland worden met veel inzet verzorgd. In het Drechtsteden gebied is Juliana een graag geziene gast. Tijdens de buitenlandse optredens worden de diverse optochten met muziek en show opgeluisterd. Organiseert u een evenement waar marsmuziek, dan wel het brengen van een muzikale show, onderdeel van is, denk hierbij bv. aan corso’s, (carnavals-)optochten of een taptoe, nodigen wij u uit om de informatie op deze site eens door te lezen voor meer informatie over onze vereniging, en onze show 'At the musical'.