Home Pinksterfeesten Delfzijl (SCVK_NL)

  Pinksterfeesten Delfzijl (SCVK_NL)

  Kaart wordt geladen...

  Datum/Tijd
  Date(s) - 21/05/2018
  10:00 - 14:00

  Locatie
  Vennenplein

  Categorieën


  Pinksterfeesten Delfzijl, georganiseerd door Roeivereniging Neptunus (van 16-5 tot en met 21-5)
   
  Programma Tweede Pinksterdag:
  (Datum: maandag 21-05-2018)
   
  10:10 uur Aubade voor het Neptunus-bestuur bij Pizzeria Vecchia Roma, tegenover café Het Anker (Vennenplein). Begeleid door Muziekvereniging Wilhelmina arriveert het Neptunus bestuur op het Vennenplein alwaar het Neptunuslied wordt gezongen.

   
  Om 10.20 uur wordt het bestuur door burgemeester Beukema ontvangen op het bordes van het gemeentehuis. Tien minuten later start de rijtoer (straatparade) van het Neptunus bestuur in het gezelschap van de burgemeester.
   
  De route loopt vanaf het gemeentehuis, M. Buschstraat, C. Houtmanstraat, Rijksweg, Oude Schans met een stop bij Café Stad en Lande. Daarna door via het Buiskoolplein naar de Singel, Landstraat, Poststraat met eindpunt Cafetaria Rex.
   
  De rijtoer wordt begeleid door muziekvereniging Koningin Wilhelmina, Showband Marum en jeugdkorps Crescendo uit Opende.
   
  Om 11:00 uur gaat het verder op het Vennenplein met een optreden van muziekvereniging DHO uit Delfzijl.
   
  Om 12:00 uur Twee spetterende shows van Showband Marum en Jeugdkorps Crescendo uit Opende op het Vennenplein.
  Meer informatie op: http://www.pinksterfeesten.info
   
  Deelnemende korpsen:
  Showband Marum uit Marum
  Jeugdkorps Crescendo uit Opende
  Muziekvereniging Koningin Wilhelmina uit Farmsum
  DHO uit Delfzijl
  Stichting Combinatie van Korpsen (SCVK)
  De Stichting Combinatie Van Korpsen is een samenwerkingsverband van ruim 135 showkorpsen die,op non-profit-basis en vanuit een ideëel en sociaal oogpunt, hun werkzaamheden verrichten. Onze statuten getuigen daarvan. \\\"De kracht ligt in de voorbereiding!\\\" De Stichting Combinatie Van Korpsen heeft al 50 jaar ervaring met het organiseren van taptoes en muziekshows. Steeds meer relaties (op dit moment ruim 125) uit heel Nederland en België vragen of het organisatieteam van de Stichting Combinatie Van Korpsen haar kan bijstaan bij het tot stand komen van hun festiviteit. 85% van alle in Nederland georganiseerde taptoes en al een groot deel van de taptoes in België worden door ons van korpsen voorzien. Bij diverse optochten, bloemencorso\\\'s en grote festiviteiten treden de korpsen van ons samenwerkingsverband op. Nagenoeg alle bestaande taptoes in Nederland vinden hun oorsprong bij de SCVK. U kunt dus van ons aannemen dat uw festiviteit bij de Stichting Combinatie Van Korpsen in goede handen is. Vrijwel 100% van de met ons samenwerkende organisaties is tevreden over ons. Dat komt door een unieke vorm van samenwerking tussen Nederlands meest gerenommeerde showkorpsen met een van de meest ervaren organisaties van Nederland, de Stichting Combinatie Van Korpsen.