Home Taptoe Alphen aan den Rijn

  Taptoe Alphen aan den Rijn

  1770
  0
  Kaart niet beschikbaar

  Datum/Tijd
  Date(s) - 16/09/2023
  20:00 - 22:00

  Locatie
  Lauraplein

  Categorieën


  De mooie traditie van een taptoe in Alphen aan den Rijn zet zich dit jaar voort. Op zaterdag 16  september 2023 organiseert de Stichting Taptoe Alphen aan den Rijn (kortweg STAR) de 32e editie van de Taptoe Alphen aan den Rijn. De STAR is blij te kunnen melden dat na enkele jaren zoekende te zijn geweest naar een geschikte locatie, nu een prachtige nieuwe centrumlocatie gevonden is om het muzikale feest te laten plaatsvinden. Wij heten u dan ook van harte welkom aan het Lauraplein om vanaf 20.00 uur te genieten van een mooi gevarieerd programma.

  Voorafgaand aan het taptoeprogramma, staat dit jaar voor het eerst een rondgang door het centrum met alle deelnemende korpsen op de planning.

  Deelnemende korpsen voor taptoe Alphen aan den Rijn 2023 zijn:
  – Scoutingband de Schouw – Boskoop
  – Trompetterkorps Alkmaar – Alkmaar
  – Show- & Marchingband Tamarco – Leiderdorp
  – Showcombinatie Con Brio/DSS – Alphen a/d Rijn / Aarlanderveen
  – Muziekvereniging METRO – Scheveningen
  – Muziekvereniging Laurentius – Voorschoten

  De taptoe zal traditioneel worden afgesloten met een finale, waarna de korpsen onder het genot van mooie marsen door het centrum terug zullen marcheren.

  Rondom het taptoeterrein zijn gratis staanplaatsen. Voor wie niet de hele avond kan staan, maar wel van de taptoe wil genieten zijn kaarten verkrijgbaar voor zitplaatsen á €5,- via Lina’s Muziekhandel, Raadhuisstraat 269 in Alphen aan den Rijn.

  Bezoekers die met de auto willen komen, kunnen het beste (gratis!) parkeren bij ‘de Bijlen’. Bezoekers die met de fiets komen verwijzen we naar de bewaakte fietsenstalling ‘de Vest’.