Home WMC Mars- en showwedstrijden Dag 4

  WMC Mars- en showwedstrijden Dag 4

  1137
  0
  Kaart wordt geladen...

  Datum/Tijd
  Date(s) - 30/07/2022
  10:30 - 21:30

  Locatie
  Parkstad Limburg Stadion

  Categorie├źn


  De Mars- en showwedstrijden zijn zonder twijfel de meest visuele en spectaculaire onderdelen van WMC. Marching- en showbands vanuit de wereld ontmoeten elkaar in Kerkrade tijdens de 19de editie van het WMC in 2022. Zij trekken alle registers open om van het veld een wervelende zee van kleuren, muziek, dans, exercitie en culturen te maken. De toeschouwer wordt meegenomen in een totaalproductie van zorgvuldig samengestelde muziekstukken, strakke marcheertechnieken en veelomvattende, creatieve choreografie├źn.

  De Mars- en Showwedstrijden van het WMC zijn uniek in hun soort. Hier ontmoeten alle stijlen vanuit de hele wereld elkaar; van traditionele marskorpsen tot moderne drumcorps, van tamboerkorps tot compleet harmonieorkest. Kortom een lappendeken van culturen en stijlen. Voor mars- en showbands is het WMC the place to be en voor muzikanten is het een uitzonderlijke ervaring.

  Een zinderende finale tussen de Marsparadedeelnemers uit Nederland en Polen. En alsof dat nog niet genoeg is, is dit ook nog eens de dag waarop diverse bands uit de top 12 van de Showwedstrijden hun mars op de mat van het Parkstad Limburg Stadion laten zien.

  20:35 uur

  TICKETS