Kamper Trompetter Korps - Kampen

Op zaterdag 15 juni 2019 werden voor de 21e keer de “Open Dutch Showcorps Championships” in Assen gehouden. Als je het zo schrijft dan zijn eenentwintig jaren best lang. Zeker wanneer je realiseert dat je al vanaf de eerste editie naar Assen afreist als deelnemer, liefhebber en tegenwoordig als fotograaf.

Ook dit jaar was ik weer in de Drentse hoofdstad te vinden om te genieten van de vele fantastische deelnemers aan het ODSC.  Op zoek naar verhalen, emotie’s, prestaties en bijzondere momenten was ik een deel van de dag langs de zijlijn op het hoofdveld van sportpark Achillis te vinden.

Showband Marum – Marum

Voor wie mij nog niet kennen, mijn naam is Cor van der Waal en ik ben de initiator van Fotografiecor.nl. Als huisfotograaf ben ik onder andere verbonden aan het Kamper Trompetter Korps waar ik nu meer dan 10 jaar de fotografie voor mijn rekening neem. Verder kom je mij regelmatig op diverse evenementen tegen en ben ik als fotograaf bij meederde organsiaties betrokken.

Tijdens optredens fotografeer ik dan ook vaak andere orkesten & deelenemers. Zo maakte ik dit jaar in Assen onder andere foto’s van Showband Marum, Oranje IJsselmuiden & Mercurius Assen.

Concert, Muziek & Event fotograaf
Oranje – IJsselmuiden

In de onderstaande galerij heb ik een impressie gepost van deze 21e editie van het ODSC in Assen. Wil je meer beelden bekijken? Ik verwijs jullie graag naar de onderstaande link:

BEKIJK MEER FOTOS VAN ODSC-ASSEN #2019

Heb je vragen of ben je op zoek naar materiaal dat ik heb gefotografeerd tijdens een van jullie optredens? Kijk op mijn website, stay tuned op korpsmuziek of volg een van mijn social media kanalen voor de laatste updates.

Veel kijkplezier!

Cor van der Waal / Fotografiecor.nl