Op zaterdagmiddag 8 april a.s. (start om 13.30 uur) organiseert Advendo voor de tweede keer de gratis openbare workshop/clinic Music Kids Experience XXL in de Sneeker Sporthal aan de Van Giffenstraat in Sneek. Tijdens de vorige editie in 2016 hebben ruim 100 kinderen op super vette wijze kennis gemaakt met de wereld van muziek en dans.

Deze unieke middag zal wederom in het teken staan van het op luchtige en inspirerende wijze kennis maken met de wereld van muziek en colorguard. In deze twee uren durende workshop zullen de deelnemers gaan meespelen en dansen op de muziek van een bekende DJ. Ook de spectaculaire groepsexercitie met Jong Advendo staat weer op het programma. Aan het einde van deze slechts twee uur durende clinic zijn de deelnemers klaar voor een gezamenlijke presentatie aan hun meegekomen fans. Neem uw (video)camera mee. De Advendo Music Kid Experience is een feest en bij een feest horen ballonnen. Voor de opening van dit kleurrijke event hebben wij daarom Balloon impressionist Arne Wielheesen uitgenodigd die speciaal voor Advendo een unieke show gaat verzorgen die alle aanwezigen nog lang zal bijblijven.

De deelname is gratis en het enigste wat je mee moet brengen is een goed humeur en eventueel een vriendje of vriendinnetje die ook van muziek en/of dans houdt. Heb je na deze workshop de smaak te pakken en wil jij kijken wat deze mooie hobby nog meer voor jou in petto heeft stuur dan een e-mail naar onze jeugd coördinator (j.c@advendo.nl) voor een vrijblijvend kijkje bij een van de repetities.

Wil je flyermateriaal bestellen voor uw school stuur dan een e-mail naar : fortissimo@advendo.nl