Home Evenementen Concert Spetterende uitvoering Showkorps D.I.N.D.U.A.-Oldekerk

Spetterende uitvoering Showkorps D.I.N.D.U.A.-Oldekerk

190
0

Showkorps D.I.N.D.U.A.-Oldekerk gaf onlangs een prachtige uitvoering in Sportcentrum Eekeburen. Het publiek werd daaronder meer vermaakt met shows van de Colorguardgroepen en met een swingend optreden van de Boom Boom Boys. De avond werd afgesloten door de muzikanten van het A-korps. Zij lieten de vernieuwde showmuziek van “A Journey Home” horen.

Deze show is voor het eerst weer te zien tijdens Take One, op zaterdagmiddag 29 april in Sneek. Tijdens deze middag zijn alle noordelijke WMC ‘stadion’ deelnemers in actie te zien. De eerste grote testcase voor Showkorps D.I.N.D.U.A.-Oldekerk. Hierna volgt deelname aan ODSC Assen op 10 juni, Taptoe Vries op 17 juni en natuurlijk het Wereld Muziek Concours in Kerkrade. Hier zal Showkorps D.I.N.D.U.A.-Oldekerk, op zondag 23 juli, voor de vijfde maal in de geschiedenis aan gaan deelnemen.

Tijdens de uitvoering van Showkorps D.I.N.D.U.A.-Oldekerk werden zaterdag drie leden in het zonnetje gezet. Pieter van der Wal en Christiaan Sijsling werden gehuldigd omdat zij 25 jaar lid/muzikant zijn en Richard Saedt voor 12,5 lid/muzikant. Zij ontvingen een bondspeldje uit handen van de voorzitter, Gerard Venema.

Kijk voor een volledig verslag en overige optredens op de website: www.showkorpsdindua.nl