De Showband is afgelopen zaterdag naar Leeuwarden afgereisd voor de CGN indoor Winds Contest. Hier hebben zij optreden met de gloednieuwe show ” a Chuck Mangione portrait”. Om 15:15 was het ouderwets showtime! voor de showband IJmuider Harmonie.

We zijn bijna klaar meld de afdelingsvoorzitter Rob Groeneveld. Vandaag is de generale gedaan in Leeuwarden. Nog wat kleine dingetjes bijschaven, en daarna een prachtig nieuw seizoen in voor onze band De showband heeft de afgelopen tijd weer veel tijd en aandacht geschonken aan muziek en showrepetities. Het arrangement is van Bob kanne, en de nieuwe show van Marcel Klok. Na een aantal jaren weer terug met een mooie show. We hebben hier met alle showband leden een prachtig resultaat neergezet en behaald in Friesland. Met een leuke show werd een selectie van nummers, gecomponeerd door Chuck Mangioni, zoals Land of Make Believe, Legend of the one eyed Sailor en Children of Sanchez ten gehore gebracht. Met deze uitvoering werd een derde plaats behaald. Een mooi begin voor een show welke in slechts 4 show- en enkele muzikale repetities in elkaar is gezet. Dat ruikt naar meer…,

De band is weer klaar voor vele prachtige optredens in binnen en buitenland. We kunnen natuurlijk altijd nieuwe leden gebruiken, dus als je zin hebt in muziek, show, en leuke uitstapjes in Nederland en daarbuiten. Kom gerust eens langs als gemotiveerd aanstaand lid op de maandagavond vanaf 19.50 uur. Tolduinerlaan 12 te Velsen Zuid. Info: hoofdbestuur@ijmuiderharmonie.nl of www.ijmuiderharmonie.nlWij zijn op zoek naar jou!!